Tuomittu

Runoilija a61087799bd725572510bf6b316d7fe8

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2007
Viimeksi paikalla: 15.5.2019 21:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.4.2024

Rakastaan ikuisesti rakastaen, tälle rakkausrunoja rustaten.
 

>
Nurkkaan ajettuna,
kyyneleet tippuvat sateeseen.

Ei mahdollisuutta,
ei lupaa,
ei selityksiä,
ei vapautta.

Miten tähän on tultu,
pakon ajamana,
hän meihin katsoo,
silmissään epätoivo.

Pieni pyyntö,
rukous huulilla,
silmissä

antakaa minun hengittää

Selite: 
Inspiraationi antoi: Future World Music - "Final Judgement", joskus kun ei ole enää vaihtoehtoja..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot