Paluu

Runoilija a61087799bd725572510bf6b316d7fe8

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2007
Viimeksi paikalla: 15.5.2019 21:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Rakastaan ikuisesti rakastaen, tälle rakkausrunoja rustaten.
 

Luulin sen kadonneen,
lähteneen hyvästelemättä.

Niin monet kerrat katsonut
tyhjää paperia,
ja miettinyt.

Pääni sisällä jatkuva sumu,
tuska rinnassa pelännyt,
ettei se palaa koskaan.

Nyt valon lailla se kurkkii lehtien takaa,
vähän häikäisee tullessaan.
Mieleni laidoilla härnää ja kiusaa.

Ihanaa että palasit,
lopulta.

Selite: 
Inspiraationi päätti lomailla. Turhankin pitkään. Nyt se on antanut merkkejä paluustaan, joten ehkä tekstiä alkaa taas syntyä.. (Kuuhukka rakastaa edelleen rakastaan ja raapustaa runoja tulevaisuudessakin ^.^)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa kun valo palasi . Hyvää syntymäpäivää 
Hyvää syntymäpäivää.
Sitä se on, runoilijan elämä.
Joskus syntyy monta kaunista,
joskus ei yhtään.
Inspis on kiusaaja, jota kuvailet hienosti :)
Oikein hyvin selätit, kiitoksin Marle.
Niin ja onnea syntymäpäivääsi!
 

Käyttäjän kaikki runot