Kevät saapuu Metsään

Runoilija a61087799bd725572510bf6b316d7fe8

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2007
Viimeksi paikalla: 15.5.2019 21:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Rakastaan ikuisesti rakastaen, tälle rakkausrunoja rustaten.
 

Viesti kantaa kaukaa
kotkan siivillä lentää.
Laulu soi takaa
vuorten suurien yli entää.

Kaikki peikot ja maahiset koloistaan,
keijut kauniista kodoistaan,
Haltiat kauniit ja uljaat,
väki metsän täyttää kunnaat.

Alle keväisen taivaan,
yön viileyteen,
Tanssi alkaa
kaikki yhtyvät riemuun sen.

On ohitse talvi ja tuiske,
ohi yöt synkät ja yksinäiset,
Nyt kuuluu kaikkialla kuiske,
alkaa juhlat keväiset.

Ilon pitoon saavu siis
ystävä kallis ja hyvä,
Tanssi aamun koittoon asti
on riemumme suuri ja syvä.

Selite: 
Keijulle
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanasti soiva kaunis runo!

Kauniisti etenevä hyvän mielen herättelevä kevätruno jaksaa hienosti loppuun asti jossa tempaisee vielä lukijansakkin mukaansa ilonpitoon

Ihana, syvä tunnelma <3 :)

Kaunis <3

Ihana lapsenuskoisen riemuinen ylistys keväälle, puhdasta tunnetta.

Kaunis runo. Ihana, keväinen tunnelma!

 

Käyttäjän kaikki runot