Ikävä

Runoilija Arende

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I do believe in fairies.
I do, I do
 

Tuulen lailla, jos kulkea voisin,
tähdenlentona luokses lentäisin.
Päivin öin,
sua ikävöin.
Jos vaan luonasi olla voisin,
mikään lähtemään mua ei saisi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiitoksia arvostelusta ^^
Tämä on ihana, kuvastaa omia tunteitani hyvin paljon. Tuulen lailla... <3

Ehkä hieman tavanomainen, kulunut...mutta tykkäsin ! Samoissa tunnelmissa nimittäin.

samastua voisin tuohon... =)

 

Käyttäjän kaikki runot