Kaipaus

Runoilija Arende

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I do believe in fairies.
I do, I do
 

Lähdit luotain pois.
Viel ei aikas ollut ois.
Sua jäin kaipaamaan.
Muistot nuo onnelliset,
mieleen jäivät ainiaaks.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella surullinen....=(

oij, surullinen, mutta ihana :)

Surullinen. Pidin :)

Muistot on ihanii *~
Aikas suruisa, mutta silti niin hyvä *~

 

Käyttäjän kaikki runot