Like a bird

Runoilija Arende

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I do believe in fairies.
I do, I do
 

Like a bird
I wanna fly away,
fly away.
Like a bird
I wanna feel the freedom,
feel the freedom.

Every night, every day
in my dreams, in my awake.
I just feel it
I just know it
There is something big
I can’t control it.

Like a bird
I wanna fly away,
fly away.
Like a bird
I wanna feel the freedom,
feel the freedom.

Selite: 
Ei niin mitään aavistusta, mistä tää kertoo. Älkää siis kysykö, se vaan ilmestyi jostain mieleni syvyyksistä paperille ^^
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot