Meidän maisemamme

Runoilija Kasvava

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Viime kevät oli kaunis
nautin lumikerroksista
jotka yksitellen valuivat
pengerviertä ojaan

Lumi suli
ja paljasti pinnan
hiekan ja heinän
joille laskimme paljaat jalkamme

Me tanssimme valssia kahdestaan
me kahlasimme kuumassa hiekassa
ja hiljentynyt rantapallokenttä
se oli meidän maisemamme

Tämä kevät on kaunis
nautin pitkistä odotuksista
jotka tietämättäni valuivat
jo viime syksynä

Lumi suli
ja paljasti pinnan
hiekan ja heinän
joille laskea paljaat jalkamme

Sekä vanhat
liian pienet
jalanjäljet
joihin en enää saanutkaan jalkojani

Me tanssimme valssia kahdestaan
me kahlasimme kuumassa hiekassa
ja hiljentynyt rantapallokenttä
se oli meidän maisemamme

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hurmasi. (: voin nähdä tän..

kaunis ja herkkä on runosi
hieno

Todellakin todella kaunis :)

 

Käyttäjän kaikki runot