Varsova

Runoilija Kasvava

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuulen sinut istumassa vastapäätä
sieltä tulee tyhjää ääntä:
"Tämä on se uusi juna joka kulkee
kaksisataa kilometriä tunnissa"
Kyllästyin jo tunteja sitten
suljin silmäni
Aina olen sinulle syy puhua
vaikket vastausta saa

Avaa ikkuna
tässä on Varsova
tahdon olla yksi niistä hiljaisista
Avaa silmäsi
vasta myöhemmin:
jatkoin yksin eteenpäin

Kuulen sinut istumassa vastapäätä
sieltä tulee tyhjää ääntä:
"Tämä on se sama kaupunki jossa
näimme joka arkipäivä metrossa"
Rakastuin joskus vuosia sitten
jättäen kaiken muun
Aina olen sinulle syy puhua
vaikket vastausta saa

Avaa ikkuna
tässä on Varsova
tahdon olla yksi niistä hiljaisista
Avaa silmäsi
vasta myöhemmin:
jatkoin yksin eteenpäin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mahtavasti kirjotat

Hei, tämähän on hyvä, onnistunut, tasapainoinen runo. Toisto on hienovaraista ja vihjailevaa, kyynistä jopa. Runo on rytmikäs ja soljuva.

mahtavasti kirjotat

Hei, tämähän on hyvä, onnistunut, tasapainoinen runo. Toisto on hienovaraista ja vihjailevaa, kyynistä jopa. Runo on rytmikäs ja soljuva.

 

Käyttäjän kaikki runot