Juhannusyö

Runoilija Kasvava

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Juhannusyönä
jään kaupunkiin yksin
mutta pian minä sinut
syliini etsin

Juhannusyö
ja sinä riität minulle
kirkkaan auringon alla

Mutta aamulla
varo katsomasta
liian hartaasti silmiin

Liian usein
olen saanut kuulla sen
ja jälleen jään
vaille syliä

Mutta muistan vielä
juhannusyön
sen ihanan
katoavan ihmisen
sylissäni

Selite: 
Syntyi kesän kaipauksesta, ja siihen ei voinut olla sekoittumatta samaa rakkausteemaa. Ehkä hion tätä vielä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Valoisa juhannusyö rakkaan sylissä, mikä se ihanampaa.

Voi että, pidän todella tyylistä jolla kirjoitat. ja kuvailet asiat niin kauniisti!

Valoisa juhannusyö rakkaan sylissä, mikä se ihanampaa.

Voi että, pidän todella tyylistä jolla kirjoitat. ja kuvailet asiat niin kauniisti!

 

Käyttäjän kaikki runot