Toive

Runoilija Kasvava

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mikä on katse
jonka sinä huomaat?

Mitkä ovat sanat
joihin suostut vastaamaan?

Tässä ne ovat
vain, jos haluat.

Missä ovat tähdet
jotka kertovat meistä?

Kauniit hetket
joina emme sure?

Ei niitä ole
jos et sitä halua.

Jos joskus tulisi aika
jona voisin katsoa
suoraan silmiisi.

Selite: 
Kaipuuta, kaipuuta. Taas.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaipuuta hyvinkin. vaikka teema onkin kovin tuttu, niin runo hieno.

Aivan kerrassaan upea runo:) sanoisin että ei sitä ton paremmin voisi sanoa.

 

Käyttäjän kaikki runot