Nimetön

Runoilija jonahi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kaikki etsii toisiaan ja eksyy itsestään."
 

Olin pahoillani
jo satuttaessani
seisoin siellä ylhäällä
enkä tiennyt
pitäisikö hypätä
annoin viiman viedä

Olin kerrankin rohkea
kuuntelin sitä
kauniisti vaiennettua
masokistisydäntä
vaikka toiset eivät
tienneet mitä tahtovat

tai ainakaan
eivät sitä sanoilla kertoneet

Polvet tulivat naarmuille siitä lumihangesta.
Sinä sanoit sen olleen retorinen kysymys.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot