Kesäkuun viimeinen sade

Runoilija jonahi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kaikki etsii toisiaan ja eksyy itsestään."
 

Ukkonen kiertää tätä paikkaa
kuin minut jo saavuttanut
yksinäisyyden pistävä tuoksu
Repien halki joen yllä mustuvia pilviä
ja sydänjuurien solmukohtia

Västäräkit tanssivat sadekuurossa
Vesi täyttää laiturilla lepäävää
puoliksi tyhjää pahvista kahvimukia
ja minä toivon vielä joskus
täyttyväni samalla tavoin, kokonaiseksi

Sylissäsi tavoittaisin turvallisuuden
ja rauhan, tuntisin sähkövirran kihelmöinnin
symbioottisilla ihoillamme, enkä vain
välähdyksinä ympäröivässä ilmassa
valuvissa räystäissä ja lammikoissa, joihin peilaudun

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielettömän hyvä runo. Kuvaa hyvin kesäsadetta. Rakastuin tuohon loppuun! Taitavasti sanailtu, ja se kokoaan runon idean hyvin. Suosikkeihin menee.

 

Käyttäjän kaikki runot