Vahvempi

Runoilija jonahi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kaikki etsii toisiaan ja eksyy itsestään."
 

Rakasteltuamme jossakin
kilometrien päässä
tästä universumista
pelkäsin eniten sitä, kuinka jäisin
yksin kuuntelemaan
naapureiden huutoa
avonaisista ikkunoista
ja tiskaamaan astioitani silloin,
kun moottoritien rosoinen pinta
sivelisi kasvojasi
ja vain sinä saisit
tuntea sen humalluttavan vapauden,
joka on samalla tukahduttava
ja ainutlaatuisen euforinen

Lähtiväthän kaikki edellisetkin
Minä en vielä ole
oppinut ymmärtämään,
miksi sinä jäit
Kaupungin varjot ovat
irvistelleet minulle mädillä,
kulmikkailla hampaillaan
aina siitä asti
kun niiden hengityksen
suojaisessa sylissä
keväällä tapasimme

Mutta minusta kasvaa
päivä päivältä vahvempi
Hetkien ja tähtien asennon
saneleman turvan takia
voin luottaa
koko ajan enemmän
siihen, ettei minun tuulensuojani
ole lähdössä vielä tänään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunteista mitä hienoin -varmuus siitä, että jos pommi tippuu se kyllä viheltää tullessaan. Se hetki kun vihellystä ei kuule on tyyntä ja mieli lepää, silloin on hyvä olla.

Varmuus. Kunpa aina voisi olla varma, kunpa voisi tietää ettei jää tällä kertaa yksin.

 

Käyttäjän kaikki runot