Risteyksessä

Runoilija jonahi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kaikki etsii toisiaan ja eksyy itsestään."
 

Hiljaisuuden täyttämiä päiviä
kun taivaalta sataa vuorotellen
lunta, vettä ja
kylmiä katseita

Minun on löydettävä
itseni uudelleen
Määriteltävä arvo kaikelle
päälaelleen kääntyneelle

Elämäni hitaasti purkautuvista reunoista
roikkuvat pitkät langanpätkät
joista saan kiinni vain

kaatamalla kotini huterat seinät
kääntymällä risteyksestä
väärään suuntaan tai
kuuntelemalla niitä
kipeimpiä lauluja
tarkoituksella

Maaliskuussa puut ovat paljaat
ja minä suren vain sitä
että tämä on minulle
aivan liian helppoa

Selite: 
Eka runo vuoteen. Ja sen kyllä huomaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

en tiiä, mutta tää on silti ihana ! <3

 

Käyttäjän kaikki runot