Vastaukset

Runoilija Razorbladekiss

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Arvostelut _todella_ tervetulleita.
 

Miksi olet niin kaukana?
Haluan olla kanssasi

Kuinka pääsen sinne tulemaan?
Haluan tulla luoksesi

Miten pitkä on matka välillämme?
Huomaan kun kilometri muuttuu sadaksi.

Haluatko että todistan tunteeni?
Voisin kuolla vuoksesi

Miten saan sinut omakseni?
Annan sinulle kaiken haluamasi

Mitä sinä haluat minusta?
Tahdot minut omaksesi

Mikset ole kanssani ?
Koska särjin sydämesi sirpaleiksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runon loppu kertoo hyvin siitä, miten mikään muu ei auta, jos on särkenyt toisen sydämen. Luottamuksen korjaaminen on tuskallista.

 

Käyttäjän kaikki runot