Itsetunto zero.

Runoilija Razorbladekiss

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Arvostelut _todella_ tervetulleita.
 

Mitä teet kun huomaat olevasi kelvoton?
Kun huomaat,että olet kaikkea muuta mitä toinen odotti?

Joskus tekee mieli pyytää anteesi sitä,
etten ole niinkuin halusit minun olevan.

Kaikki te jotka olette joutuneet pettymään,
olen pahoillani,
luulin olevani hyvä omana itsenäni,
luulin itsestäni liikoja.

Ja miten tämä satuttaa minua
tunnen olevani arvoton,kelvoton sekä riittämätön,
ja sitä myös olen.

Teille en enää tuota pettymystä,
olen siis yksin kunnes
toisin todistetaan.
Olen syyllinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi - tosi kaunis & surullinen runo. Et varmasti ole arvoton & kelvoton & riittämätön, vaan kaikkea muuta - kirjoitit hienon runon, joka herättää tunteita. Kiitos Sulle!

Kipeän kaunis eroruno.
Voimahalin tahtoisin kirjoittajalle lähettää.

 

Käyttäjän kaikki runot