Peli

Runoilija Razorbladekiss

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Arvostelut _todella_ tervetulleita.
 

Kaikki oli siinä sun edessä
kuin pelikortit levitettynä pöydällä.
Värisuora.

Mutta sä typerä menit pelaamaan väärin
heitit tilaisuuden hukkaan,ja menetit kaiken.
Häviö.

Peli oli vakavampi,leikit sydämelläni.
Rikoit kaiken ja menetit rakkauteni.
Katumus.

Nyt et enää ikinä voi istua siihen pöytään,
et ikinä enää hakea voittoa.
Porttikielto.

Osaatko jatkaa elämääsi ilman peliäsi?
Sanot, että olet riippuvainen.
Minä.

Kerrasta poikki,ei enää mitään.
Me.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

päättäväinen runo, vahvaa tunnetta!

 

Käyttäjän kaikki runot