Maailmasi, kuka se on?

Runoilija Razorbladekiss

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Arvostelut _todella_ tervetulleita.
 

Kuinka luoda maailma tyhjälle paperille
ilman kynää, ilman insipiraatiota elämälle.

Miten voisin luoda tyhjään maailmaan
sinut ja minut kaksin.

On helpompi ymmärtää se,
että emme tarvitse maailmaan kun olemme yhdessä
Silloin sinä olet se maailma johon kuulun,
tai haluaisin kuulua.

Haluaisin tietää kuka on sinun maailmasi,
kenen luona on paratiisisi

Kuinka luoda täydellinen maailma,
jollen tiedä kuka mielestäsi tekee siitä maailmasta täydellisen.

Toivoisin vastauksesi olevan, että minä olen se maailma johon kuulut,
minä olen se jota rakastat

Olenko minä sinun paratiisisi
käsissäni onko elämäsi.
Epätietoisuus tekee ihmisestä hullun,
paranna minut ja kerro mitä kannat sisälläsi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot