Nimetön

Runoilija Razorbladekiss

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Arvostelut _todella_ tervetulleita.
 

Niin kaukana, mutta kuitenkin niin lähellä
Kaukana ruumiistani,mutta lähellä
sydäntäni ja mieltäni

Kannan tätä tunnetta mukanani
ja varjelen sitä hengelläni

Kukaan ei voi varastaa tätä
kauneutta minulta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo :) Ja onnittelut synttäreiden johdosta !

Ihana runo ja tunne todella tuttu. Runo on juuri sopivan lyhyt, sillä tuon enempää sanoja ei tarvita.

 

Käyttäjän kaikki runot