Nimetön

Runoilija Razorbladekiss

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Arvostelut _todella_ tervetulleita.
 

"Mulla on vaikee hengittää
anna mun olla, anna mun mennä.
En tiedä miten olla
päästä mut irti, irroita käsistäni"

Anna mun ymmärtää
päästä mut päähäsi, anna avaimet sydämeesi
Kuuntele mun ääntäni
aukaise silmäsi,ojenna kätesi.

Kuinka kauan tässä menee
kello käy, aika käy vähiin.
Annathan mun auttaa vielä
sidon haavasi, parannan kipusi

Kuiskaten sinulle tämän
haluan että muistat kaiken hyvän.
Olen aina täällä, en lähe minnekään
Vaikka en ymmärrä sinua välillä ollenkaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot