Kulje taivaanrannalla

Runoilija BlueRose

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö joka rakastaa runoja ja lauluja. Ystävät, perhe, sukulaiset ja eläimet lähellä sydäntä. Suhteessa ihanan miehen kanssa <3
 

Kiidät pitkin taivaanrantaa,
toivottavasti jalkasi vain kantaa.
Kuljet vierelläni,
vaikken sinua näe.
Toivon vielä äänesi kuulevan,
saada nukahtaa kerämiseesi uudestaan.

Kun herään,
toivoisin sinun taas maukuvan,
nälkäisenä minulle huutavan.
Kuitenkaan et enää sitä tee,
sillä olet päässyt taivaaseen.

Kuljet taivaanrantaa pitkin,
kenties mua katsoen.
Älä huoli rakas,
itken hetken ja sitten taas hymyilen.
Vaikka tahtoisin tassuasi silittää,
tiedän et sitä on edes mahdoton yrittää.

Kulje siis taivaanrantaa pitkin,
sua katselen.
Täältä päältä maan,
kyynel silmässä hymyillen.

Selite: 
Elit pitkän ja hyvän elämän. Vaikka suren, olen silti onnellinen <3 Et enää kärsi ja minunkaan ei pitäisi enää kärsiä, sait rauhan ja kipusi katosi :3 Sua silti kaipaan rakas karvaturrini </3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot