Rakas

Runoilija BlueRose

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö joka rakastaa runoja ja lauluja. Ystävät, perhe, sukulaiset ja eläimet lähellä sydäntä. Suhteessa ihanan miehen kanssa <3
 

Suloinen,
yksi niistä sanoista joka sinua kuvaa.
Ihana,
sinulla on vain ihana hymy!
Salaperäinen,
en saa sinusta aina selvää.
Lempeä,
kohtelet minua kuin kukkaa kämmenellä.

Itsepäinen,
sinun päätäsi on vaikea kääntää.
Ankara,
olet sekä itsellesi, että muille.
Masentunut,
piiskaat itseäsi suotta.
Humalahakuinen,
alkoholi on yksi huumeesi.

Sinä olet minun juopponi <3

Selite: 
Se on vaan niin ihana :3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot