Rakastanko?

Runoilija BlueRose

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö joka rakastaa runoja ja lauluja. Ystävät, perhe, sukulaiset ja eläimet lähellä sydäntä. Suhteessa ihanan miehen kanssa <3
 

Rakastatko sinä minua?
Kysyt tuon jo toisen kerran,
samana päivänä.
Vastaa en mitään,
sinä hiljenet miettimään.

Olemme olleet hiljaa jo kauan,
toisiamme vain tervehtineet.
En tiedä rakastanko sinua,
silti en voi olla ajattelematta sinua.

Kaipaan ääntäsi,
se sointui aina ihanasti korvaan.
Kaipaan lohdutustasi,
kun itken murheitani.
Kaipaan tuntea ihosi,
kun minua kuumottaa.

Onko tämä tunne,
sittenkin sitä rakkautta?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tuttua ja välillä raskastakin. Rehellinen runo. Pidän :) syntymäpäivä onnea!

 

Käyttäjän kaikki runot