Nimetön

Runoilija Mansikkasuklaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olin liian laiska tiskaamaan,
joten otin käyttöön vanhan hopealusikan
jolla teetäni nyt sekoitan.
Jossain musiikki soi hiljaa,
liekö pääni sisällä vaiko naapurista.
Ei sen väliä,
tykkään tästä melodiasta.
Mä vaan odotan mun puhelimen soimista,
ootan et se soittaa ja kertoo mulle rakkaudesta.
Sillon mä palaan tähän maailmaan,
ja rupeen ehkä tiskaamaan.

Mut entäs jos puhelinlangat ei laulakaan,
jäänkö mä sit jumittamaan
tähän unen ja todellisuuden väliseen olotilaan?
En mä jaksa nyt murehtia siitä,
sillä vielä on jäljellä tätä ihanaa teetä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rentoa kerrontaa, vakavuus taustalla

Tää toimii.. Hieno runo

Tykkään tän runon tavasta sanoa vakavaa asiaa niin, että se on itse ajateltava.

 

Käyttäjän kaikki runot