Nimetön

Runoilija Mansikkasuklaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä rakastit mua aivan liian lujaa,

niin lujaa,

ettet huomannu kun tein hitaasti kuolemaa.

Susta tuli sokea,

tuskin ees huomasit,

kun olin jo poissa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakastuneena sitä todella on niin sokea, monellakin tapaa. Tykkään tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot