Rakkautta vaikka muille jakaa

Runoilija Mansikkasuklaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä sanoit

et meillä oli rakkautta

vaikka muille jakaa.

Luulin että sitä oli liiaksikin,

kun sun sanat väärin ymmärsin.

Niimpä mä rakkautta muillekin jaoin,

ja sä vierestä sitä touhua katoit.

Mut vahingossa kaiken rakkauteni

muihin ihmisiin mä tuhlasin.

Ja sinut rakkaani,

siinä tohinassa kadotin,

kun sen kertoa sulle unohdin

kuinka paljon sua rakastin.

Nyt jäljellä enää vain sanoja,

tyhjiä sellaisia.

Ne kaikuu täällä kämpässä

vailla merkitystä,

ja ettii ihmistä

joka ottais kiinni niistä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot