Kuinka kukaan muka voisi rakastaa

Runoilija Mansikkasuklaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuka muka voisi rakastaa
sellaista pientä prinsessa Takkutukkaa
Jonka hiukset on aina kovin sekaisin,
melkein yhtä pahasti ku sen pääkoppakin.

Joka polttaa öisin pimeässä salaa
liian monta pahanmakuista tupakkaa.
Itseltäänhän se sitä vain salailee,
kun paheitaan manailee,
parvekkeelle taas ajatuksiaan pakenee.

Se peiton alle aina piiloutuu
kun huoneen seinät päälle kaatuu.
Joskus se sinne eksyikin,
kun ei muistanut enää reittiä takaisin.

Sen maailma on liian suuri paikka asua,
eikä se aina vaan erota
mikä on totta ja mikä satua.

Niin kuinka sä muka voit rakastaa,
tällaista pientä röökinmakuista prinsessaa?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot