Onko se mahdollista?

Runoilija lovegirl86

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2007
Viimeksi paikalla: 26.9.2016 21:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
5.2.1986

Runot ovat minun intohimoni, elämäni... kiinnostuksen kohteeni. Tervetuloa minun maailmaani!=)
 

Sinä puhut aina vain rahasta ja rahasta...
mitä mikäkin maksaa ja kaikesta pitää saada voittoa

Kun minä taas en välitä sellaisista ollenkaan,
koska se mitä minä haluan ei sitä voi saada rahalla

Sinä et välitä juurikaan muiden tunteista,
ei sun läheisetkään tunnu olevan minkään arvoisia

Mulle mun rakkaat on elämääkin tärkeämpiä,
en ikinä vois mun läheisiäni hylätä

Joskus sä tunnut niin kamalan pinnalliselta...
niin itsekkäältä ja jopa lapselliselta

Kun mä haluaisin löytää epäitsekkään rakkauden,
mutta onko sellainen sun kanssa mahdollista?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pinnallisuus on turhauttavaa ja turhaa...
 

Käyttäjän kaikki runot