Kaikki muuttuu

Runoilija lovegirl86

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2007
Viimeksi paikalla: 26.9.2016 21:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
5.2.1986

Runot ovat minun intohimoni, elämäni... kiinnostuksen kohteeni. Tervetuloa minun maailmaani!=)
 

Mua pelottaa ja jännittää niin kauheasti,
sydän hakkaa ja tuntuu että pyörtyä voisin

Mutta samaan aikaan soluni jokainen hymyilee,
olen vihdoinkin päässyt elämässäni tähän pisteeseen

Nyt voin jättää kaikelle pahalle hyvästit,
laittaa oven kiinni ja alkaa elää elämääni

Onhan tämä uutta ja ehkä jopa vaikeaa,
mutta olen vahva ja siitä aion itseäni muistuttaa

Niin kauan kestin sitä niin sanottua elämää...
sitä missä en edes saanut olla minä

Nyt kaikki kuitenkin muuttuu... niin olen päättänyt,
en aio tuhlata enää sekuntiakaan... sen tiedän nyt

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin hieno, henkisestä kasvusta kertova runo.
 

Käyttäjän kaikki runot