Hulluna rakkaudesta

Runoilija lovegirl86

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2007
Viimeksi paikalla: 26.9.2016 21:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
5.2.1986

Runot ovat minun intohimoni, elämäni... kiinnostuksen kohteeni. Tervetuloa minun maailmaani!=)
 

Sulje silmäsi rakkaani anna tunteen viedä tänä yönä,
anna tunteen viedä ja ota kaikki irti tästä hetkestä

Koska nyt aion saada sinut rakastumaan,
tämän yön jälkeen et muita naisia muistakaan

Aukaise sydämesi ja päästää minut sisään,
olenhan minä tässä nyt enkä lähde mihinkään

Maistatko suudelmani jotka haluan vain sulle antaa?
Uskotko että tämä intohimo voisi kestää ainiaan?

Anna minun näyttää mitä me voimme saada aikaan,
ollaan tämä yö ja kaikki seuraavatkin hulluna rakkaudesta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana huuma

 

Käyttäjän kaikki runot