Sä vielä näet sen

Runoilija lovegirl86

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2007
Viimeksi paikalla: 26.9.2016 21:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
5.2.1986

Runot ovat minun intohimoni, elämäni... kiinnostuksen kohteeni. Tervetuloa minun maailmaani!=)
 

Sä sanoit ettet rakasta mua tarpeeksi,
ettet jaksa uskoa että meistä mitään tulisi

Kuinka voit sanoa niin kun et antanut meille aikaa,
eihän mitään hetkisessä voi tapahtuakaan

Kyllä sä mua rakastat tiedän ja tunnen sen,
ja vielä aion sulle näyttää rakkauden ihmeellisen

Me tarvitaan vain aikaa ja kärsivällisyyttä,
älä nyt vaan uskoasi meihin kahteen menetä...

Niin mä lupaan olla sulle aina kiltti ja hellä,
ja sä näet vielä sen että meistä voi tulla vaikka mitä!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämäpä kosketti. Aikaa rakkaus vaati oikeasti. Varsinkin oikean rakkauden synty. Toki sitten aika voi sen myös tuhota.

 

Käyttäjän kaikki runot