Rakas mummi

Runoilija lovegirl86

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2007
Viimeksi paikalla: 26.9.2016 21:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
5.2.1986

Runot ovat minun intohimoni, elämäni... kiinnostuksen kohteeni. Tervetuloa minun maailmaani!=)
 

Tiedän ettet tarkoittanut pahaa vaikka monesti sait minut suuttumaan.
Tiedän nyt sen, että aina halusit minulle vain parasta.

Nämä vuodet ilman sinua ovat olleet pitkiä.
Ne ovat opettaneet sen kuinka surusta voi silti selvitä.

Voi mummi kunpa saisin vielä kerran tuntea karheat kätesi ja kuulla äänesi.
Silloin kertoisin kuinka paljon sua rakastin!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot