Mignon

Runoilija Kowalski

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muruseni ansaitset Fabergén
pääsiäismunan.

Lupaan sen sinulle,
jos voitan lotossa.

Mutta tilapäisesti,
tyytyisitkö Mignoniin?

Saatoin ehkä haukata palan,
mutta vain koska minulla oli niin suuri
ikävä sinua.

Olen siis syyllinen vain
ikävöintiisi.

Eivätkä hampaanjäljet kelpaa
todisteena oikeudessa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot