Pajunkissa

Runoilija Kowalski

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katseesi pehmeä
pajunkissa.

Kynttilänvalossa kirkkaanpunainen
kreppipaperiruusu.

Kevätuulessa laventelin
tuoksu.

Auennut tunnelukko,
ahtojäiden hylkäämä yläjuoksu.

Lauennut jännite,
kevään ensikosketus.

Jokin ilmassa
henkii rakkautta ja
outoa voimaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti yhdistyy tässä tunteet ja luonto. Pidin kokonaisuudesta.

 

Käyttäjän kaikki runot