Hiljaisuus

Runoilija Kowalski

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Putoava lehti joka rikkoo vedenpinnan.

Äänivalli joka murtuu,
maksaa puheliaisuudestaan kovan hinnan.

Äärettömyys ei mittaa välimatkaa,
eikä aika kumarra ketään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä pysäyttää viisaudellaan. Hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot