Selvyys

Runoilija Kowalski

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ahtojäätä ja

kristallikiteitä.

Vanhoja toimivia viisauksia,

kuluneita niteitä.

Aurinkoa ja valoa,

polttavaa paloa.

Sama ajatus,

jaettuna kahdella.

On yhteisymmärrys.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea :)

hienoa, osasit sanoa sen todella selvästi, hyvä runo

Hienoa :) Tykkään (Y)

 

Käyttäjän kaikki runot