Avaruuden aaltoja

Runoilija Kowalski

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kohtalo on jo sitonut meidät yhteen.

Lausutut sanat haalistuvat käytössä,

mutta se mikä on kirjoitettu tähtiin,

on ennaltamääritettyä ja ikuista.

Galaksiemme kiertoradat ovat kohtaavat,

auringonsäteidemme ja kuunvalojemme

heijastuskulmat ovat yhtenevät.

Siellä missä kirkkaimmat tähdet sulavat suoraan

turkoosin mustan avaruuden aaltoihin,

me olemme väistämättä törmäyskurssilla.

Pian katsomme samaan suuntaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot