Älä lähde

Runoilija Draconia

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mie oon runoilija, riimittelijä, mutta mietelmiä, ajatuksia, ja pitkiä kirjoituksia syntyy myös toisinaan.
 

Sä olit itse piru
sä vähät välitit
kunnes sattui
...sinuunkin.

Sä huomasit
et se tapahtui ..sinullekni.
Sä totesit
Kuinka raskasta onkaan
elää tässä maailmassa.

Sä sanoit ettet haluu
enää yrittää
ettet jaksa enää maailmaa
kun se on niin paska.

Ja sanoit ettei me
nähdä enää koskaa
sanoit hyvästi
ja lähdit
pois luotani.
Oisin halunnu huutaa
perääsi: Ei, älä mee
myöhemmi kuulin
et väsyit kylpyammeesee.

Kunpa vielä palaisit
ja sua halata saisin
se olis tahtoni ja toiveeni
et oisit vielä täällä
...mun lähellä
..rakkaani

Et koskaan saanut tietää
et oli joku joka välittää
et kaikest huolimatta olit tärkeä
ja hyvä ..ystävä.

Et uskonut lupauksiin
et kun sua kehuttiin
et uskonu kun sul sanottii
et sua rakastettiin.

Se ettet ite rakasta
ei tarkoita
ettei sitä voisi
sulle sanoa

Itseinhosi oli syvää
et nähny itessäs mitään hyvää
Sanoit ettet arvosta ketään
et mitää
et maailmaa
joka ei arvosta sinuakaan

Sä lähdit pois luotani
mutta sanoit:
"Hei älä murehdi
pidän huolen itestäni."
ja nyt kaikki on ohi
paitsi suruni.
Kumpa saisin sinut takaisin.

Selite: 
9.6-10
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot