Kaikkea ei voi saada

Runoilija Draconia

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mie oon runoilija, riimittelijä, mutta mietelmiä, ajatuksia, ja pitkiä kirjoituksia syntyy myös toisinaan.
 

Sinä halusit sitä
Sinä teit sen
Sinä tiesit riskit
Sinä teit sen
Sinä koit sen hyvän
sen pahan
kun teit sen
Et voi syyttää kuin itseäsi

Sinä halusit lisää
Sinä sait
sinä koit sen hyvän
ja pahan uudestaan
aina vaan
Et sinä ollut heille muuta
Silti halusit lisää
Sinä sait

Sinä toivoit
Sinä uskoit
Sinä menetit
Sinä petyit
aina vaan
uudestaan

Sinä menetit
uskosi
Sinä luovutit
toivosi
muttet
haluasi
Sinä halusit
sinä sait
Sen hyvän sen pahan
vain sen toisen puolen
et toista
sinä tiesit
sinä arvasit
sinäkään et antanut muuta
et halunnut

Kuinka kauan tämä jatkuu?
Sitä tiedä et
Sitä tiedä en
Kuinka kauan tätä kestää
Sitä tiedä en
Sitä tiedä et
Et välitä enää
Et valita enää
Annat asian olla
niinkuin se on
ja tulee olemaan
Sinä luovutit
Sinä tyydyit

Selite: 
Niin olematonta, niin valheellista on rakkaus. ©
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot