Väkivalta

Runoilija Draconia

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mie oon runoilija, riimittelijä, mutta mietelmiä, ajatuksia, ja pitkiä kirjoituksia syntyy myös toisinaan.
 

Väkivaltaa, ihannoidaan
Väkivaltaa. Ei saa!
Väkivaltaa, ihannoidaan
Väkivaltaa, halutaan lisää.

Hakkaa, tappaa, murhaa, nirhaa
Väkivaltaa ihannoidaan
Hakkaa, tappaa, murhaa, nirhaa
Väkivaltaa halutaan
Väkivaltaa! x 4
Hakkaa, tappaa, murhaa, nirhaa
Väkivaltaa halutaan
Hakkaa, tappaa, murhaa, nirhaa
Väkivaltaa halutaan.
Väkivaltaa halutaan

Mihin on maailma menossa?
riidat ratkaistaan nyrkein
Mihin on maailma menossa?
ei osata suuta käyttää
kuin solvaamiseen !
On kulttuuri "puhu kädelle" -tyyppiä
On kulttuuri "käsi puhuu sinulle" -tyyppiä

Hakkaa, tappaa murhaa, nirhaa
Väkivaltaa ihannoidaan
Hakkaa, tappaa, murhaa, nirhaa
Väkivaltaa halutaan.
Hakkaa, tappaa, murhaa, nirhaa
Väkivaltaa halutaan.
Hakkaa, tappaa, murhaa, nirhaa
Väkivaltaa halutaan.
Väkivaltaa halutaan x 3
Väkivaltaa ! x 4

Selite: 
25.1.2006 Ei tää ookkaa ko melke 4 vuatta vanaha Löysin tämän tänään ku etin musiikin muistiinpanojani (joita en löytänyt)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot