Sinulle

Runoilija Draconia

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mie oon runoilija, riimittelijä, mutta mietelmiä, ajatuksia, ja pitkiä kirjoituksia syntyy myös toisinaan.
 

Älä kerro mitä tapahtui
älä pyydä anteeksi
sitä mitä teit.

En halua muistaa
mutten voi unohtaa
jos muistutat minua

Tiedän että olet pahoillasi
muttet silloin vielä
tiennyt tunteistani.
Pyydän ole vaiti
jos vain suinkin voit
en kestä nyt tätä tuskaa
jonka takiasi koin.

Uskon kyllä että
pääsemme yli tästä
että voimme jatkaa vielä
yhteistä elämää.
Sillä ilman sinua en olisi tässä
Olet minulle tärkeä.
Sano vielä että rakastat minua
sillä minä rakastan sinua.

Selite: 
9.6-10 "No me digas que puedo soportar el dolor."
Kategoria: 
 

Kommentit

Anteeksi antaminen on taitolaji... Kadehdin niitä jotka sen osaavat. Varsin todenmakuinen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot