en tahdo

Runoilija Avatar

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 23.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tällainen persoonallinen tyttönen jolta tekstiä kyllä tulee.
 

En tahdo olla sellainen
Jota kaikki rakastaa
En tahdo olla sellainen
Kuin kaikki muutkin

Mulla on mielipiteeni
Ja mä ärsytän niillä ihmisiä
Tiedän sen ihan hyvin

Irvistän kun odotat
Prisessahymyä
Eikä mun makuuhuoneessa oo
Rimpsuverhoja

En tahdo prinssiä vierelleni
Enhän mäkään ole prinsessa
En tuu ikinä olemaan

Jos sä haluut mut
Sä tiedät että sunkin
Täytyy olla jotain muuta.

Selite: 
en ikinä oo ollut mikään prinsessa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot