Sadetta

Runoilija Avatar

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 23.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tällainen persoonallinen tyttönen jolta tekstiä kyllä tulee.
 

Ulkona katu kiiltää sateesta
Metsä täyttyy myrskystä ja taivas tähdistä

Ei ole silti tarpeen pelätä
Nuo tähdet mulle viestin tuo
Ne tuo sen viestin sulta,
Jonka jo kerran kadotin

Mun on nyt mahdollisuus
Saada sut takaisin

Taivas antaa kyyneleet
Ne valuu mun kasvoille
Enkä tiedä mikä on sadetta
Mikä ei

Tanssin sateessa
Tiedän, tänään ei saa olla
Onneton

Koska tiedän
Sulta saan mitä ikinä vaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot