Nimetön

Runoilija Avatar

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 23.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tällainen persoonallinen tyttönen jolta tekstiä kyllä tulee.
 

Tänään huomasin kesän tulleen
Kevätkin oli mennyt ohi ihan huomaamatta

Muistuttaakseni itseäni kesästä
Tästä uudesta
Jolloin kaikki olisi ihan jotain muuta

Istutin kukan
Sen kaikkein kauneimman mitä löysin

Kastelin joka päivä
Suutelin sen vihreitä lehtiä
Ja hiljaa esiin työntyvää kukintoa

Joka päivä kun näin sen kaunistuvan
Kasvavan
Tiesin hyvin, kasvoin sinä päivänä vähän itsekin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja lämmin runo. Hyvää syntymäpäivää! :)

Kaunista ja herkkää, kevään ja oman
sisimmän heräämisestä kukkaan :)
Kiitos ja oikein iloista, kaunista ja hyvää
syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot