Kuka

Runoilija godspeed

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

god knows
i know
i've thrown
away those graces

you think i'm a queer
i think you're a queer

 

Pöytä on likainen
siivoan sen
olen epäonnistunut
ihminen

mullei oo enää sua
onko mulla mitään
mullei oo enää mua
mä olen vihainen

jumala punoo taivaassa
kohtaloita poloisten
ehkä onni olis myötä
jos se olis iloinen

kuka pääsee
kuka joutuu
kuka ontuu
kuka sortuu

se olen minä
mutten ole enää

pöytä kiiltää
aivot piirtää irvikuvaa itsestään

olisi helppoa
jos saisi itse päättää
ja kontrolloida tunteidensa määrää

älä nyt hermostu
ei täs ole mitään väärää
kun kaksi kurjaa ihmistä

päämäärätönnä säätää

mullei ole enää sua
onko mulla mitään
mullei ole enää mua
onko mulla mitään

kuka lähtee
kuka käskee
kuka itkee

kuka kitkee kaikki tunteet itsestään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää tekstiä:)

 

Käyttäjän kaikki runot