Nimetön

Runoilija godspeed

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

god knows
i know
i've thrown
away those graces

you think i'm a queer
i think you're a queer

 

minulla ei ole sinua

mutta minulla on silti

muistoja, nauruja, kuvia
en ole menettänyt ihmistä

minulla ei ole työtä
mutta minulla asioita tehtävänä
ja
paikka jossa asua ja nähdä uusia kolkkia

minulla ei ole opiskelupaikkaa
mutta käyn elämänkoulua joka
kehittää enemmän kuin mikään kirja

minulla on rakkaus ja jano

elämään

ja pelko jonka aion tuhota

Selite: 
ennen lähtöä
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus elämään on tärkein, silloin on oikeastaan kaikki mitä voi olla.

Tää on hieno. Riippuu miltä kannalta katsoo,niin vähän,on kuitenki aivan valtavan paljon! Upeaa!

Erinomaisen hyvää itsensä ja elämänsä tarkkailua. Pelon tuhoaminen on aina hyvä :)

Pelko jonka aion tuhota. Toivon, että onnistut :)

Kaunista, kaikessa todellisuudessaan ja karuudessaan.

 

Käyttäjän kaikki runot