asiaa

Runoilija godspeed

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

god knows
i know
i've thrown
away those graces

you think i'm a queer
i think you're a queer

 

istun bussissa
mullon pussissa kolmosta
eilispäivän vietin
kaivopuistossa

siellä oli helppo nukkuu
puiden katveessa
aurinko hiveli mun
komeita kasvoja

mua vastapäätä istuu
punahiuksinen nainen
en ole ihan varma
kuinka pahalta mä haisen

en oo elänyt
näin kovin kauaa
päätin käsitellä näin mun
tuoretta traumaa

sanon sille mä oon matti
ja mä myyn kiinteistöjä
tai jos tarkkoja ollaan niin en
myy enää

vaimo joutui keskeyttämään
elämän hetki sitten
mullon juopon geenit
mutta pullon nostin itte

punapää se katsoo
pois
ei kuule mua

miten kaikki tässä vaunussa
on voinu kuuroutua

mullon asiaa!
mä haluun kertoo
hei kuunnelkaa!
mä haluu kertoo

joku katsoo niinkuin sikaa
sä oot vainaa tuota pikaa
korjaa elämäsi
älä enää sitä likaa

mä nousen pois
lauttasaaressa
etsin yksiön pian
mulla on sentään
vielä unelmia

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä,että on unelmia. Hyvät sanat tässä biisissä. Ja sanomaakin tässä on. Hei kuunnelkaa...

 

Käyttäjän kaikki runot