kohtaus parvekkeelta

Runoilija godspeed

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

god knows
i know
i've thrown
away those graces

you think i'm a queer
i think you're a queer

 

katson sisälle
parvekkeen ikkunasta

kissa ei ole siellä
odottamassa pääsyä ulos
tästä uudesta talosta
jossa ei vallitse enää järjestyksen tukahduttava henki

eilen lähdit
jätit sydämeeni
uskon
hetkeen,
ja odotukseen;
siihen jota elämäksi kutsutaan

elämä on rakkaus

ja sinä
minä,
me

käsikädessä

sateessa ja tuulessa
tai kylmässä lumessa kahlaamassa

kissa tulee ikkunaan
vartoo pääsyä hengittämään
vapauteen
lähiön likaisille kaduille

minä menen sisälle, pukeudun ja
kävelen puistoon
olen tarpeeksi vapaa rakastamaan

Selite: 
kaiken, minkä vain haluatkin
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, eheä. Pidin paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot