Kesä

Runoilija Veriperhonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos hyppäisin,
varmaan lentäisin."


Olen vasta aloittelija joten olisi kiva saada rakentavaakin. :)

ömg.

Prinssit ajaa kolmipyöräisillä. 
 

Istun vihreällä ruohomatolla,
ruohonkorret pistelevät selkääni.

Hiki helmeilee käsivarsillani ja nauru helisii huulillani.

Ensimmäiset voikukat ovat puhjenneet kukkaan,
taivas on pilvetön.

Kesä on saapunut,
niinkuin Nuuskamuikkunen aikoinaan.

Selite: 
muumit on niiin ihania. ;P ömg.
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi vitsit! Ihana :D Täytyykin kaivaa muumikasetit esiin..

Muumit on ihania ja niin tämä runokin^^
Nuuskamuikkunen on ihan paras<3

Ihana kesä runo. <3
Muumit. <3 :D

 

Käyttäjän kaikki runot