Tyhjä.

Runoilija Veriperhonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos hyppäisin,
varmaan lentäisin."


Olen vasta aloittelija joten olisi kiva saada rakentavaakin. :)

ömg.

Prinssit ajaa kolmipyöräisillä. 
 

Katselen maailmaa katon rajasta,
hymy kukkii kasvoillani.
Voisinpa maalata,
maalata tämän tyhjän elämäni paperille.
Tekisin sen,
mutta muste loppui.

Selite: 
muokkaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on söpöisyyttä mukana pehmentämässä tyhjyyttä aiheena.

osta lyijykynä, sen voi teroittaa.
tai vaikka vesivärit, ne on kans aika kätevät, jos haluaa maalata tyhjyyttä.
joo, en viisastele, aikas nättihän tää :)

Oi, miten ihana, kaunis runo. <3
"Tekisin sen, mutta muste loppui." <3

 

Käyttäjän kaikki runot